Blog/Nieuws

Nieuws

Als je altijd op de hoogte wilt zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen, dan zit je hier goed! Onze tech nieuwsblog biedt uitgebreide verslaggeving over alles wat met technologie te maken heeft, van baanbrekende innovaties tot de nieuwste productlanceringen en trends in de industrie.

Geen Terugroepactie voor Intel Raptor Lake CPU's: Wat Betekent Dit voor Jou?geen-terugroepactie-voor-intel-raptor-lake-cpu-s-wat-betekent-dit-voor-jou
Nieuws3 augustus 2024

Geen Terugroepactie voor Intel Raptor Lake CPU's: Wat Betekent Dit voor Jou?

Intel heeft bevestigd dat er geen terugroepactie komt voor hun Raptor Lake CPU's, ondanks meldingen van problemen met microcode. Maar wat betekent dit voor jou als gebruiker? Laten we de details doornemen.

Intel lost stabiliteitsproblemen 13e en 14e generatie CPU's op met microcode patchintel-lost-stabiliteitsproblemen-13e-en-14e-generatie-cpu-s-op-met-microcode-patch
Nieuws24 juli 2024

Intel lost stabiliteitsproblemen 13e en 14e generatie CPU's op met microcode patch

Intel heeft recentelijk een oplossing aangekondigd voor de stabiliteitsproblemen waar de 13e en 14e generatie CPU's al een aantal maanden last van hebben. Deze problemen, die geleid hebben tot systeemcrashes, zijn het gevolg van verhoogde bedrijfsspanning door een fout in het microcode-algoritme van de processors.

Thermalright's Innovatieve Benadering van CPU-koelingthermalright-s-innovatieve-benadering-van-cpu-koeling
Nieuws30 juni 2024

Thermalright's Innovatieve Benadering van CPU-koeling

In de dynamische wereld van computerhardware heeft Thermalright veel indruk gemaakt met hun geavanceerde CPU-koelers. Het nieuwste model, de Royal Pretor 130, onderstreept de toewijding van het merk om de grenzen van koelingstechnologie te verleggen.

NVIDIA Lanceert GeForce Experience 3.28nvidia-lanceert-ge-force-experience-3-28-1
Nieuws23 juni 2024

NVIDIA Lanceert GeForce Experience 3.28

Goed nieuws voor gamers die gebruik maken van NVIDIA! De nieuwste update van GeForce Experience, versie 3.28, betekent een grote sprong vooruit in het optimaliseren van je gamingervaring. Na een onderbreking sinds november 2023 heeft NVIDIA een langverwachte update uitgerold met maar liefst 122 nieuwe optimalisatieprofielen. Dit betekent soepelere gameplay, verbeterde graphics en betere prestaties voor een breed scala aan titels.

XFX Introduceert Verwisselbare Ventilatoren voor Radeon RX 7000 GPU's: Een Nieuwe Standaard in Personalisatiexfx-introduceert-verwisselbare-ventilatoren-voor-radeon-rx-7000-gpu-s-een-nieuwe-standaard-in-personalisatie
Nieuws17 juni 2024

XFX Introduceert Verwisselbare Ventilatoren voor Radeon RX 7000 GPU's: Een Nieuwe Standaard in Personalisatie

XFX zet een nieuwe stap in de wereld van pc-hardware met de introductie van verwisselbare ventilatoren voor hun Radeon RX 7000 grafische kaarten. Deze innovatie biedt zowel esthetische als prestatievoordelen, waardoor gamers en pc-bouwers meer controle krijgen over de look en koeling van hun systemen.

AMD maakt releasedatum en adviesprijs bekend voor de Ryzen 7000X3D processorenamd-maakt-releasedatum-en-adviesprijs-bekend-voor-de-ryzen-7000-x3-d-processoren
Nieuws5 februari 2023

AMD maakt releasedatum en adviesprijs bekend voor de Ryzen 7000X3D processoren

Eindelijk is het zover, AMD heeft de releasedatum en adviesprijzen bekend gemaakt voor de nieuwe X3D processoren! In januari zijn de processoren aangekondigd en nu zijn de verdere details beschikbaar gemaakt.

WhatsApp krijgt binnenkort een functie om berichten naar jezelf te sturenwhats-app-krijgt-binnenkort-een-functie-om-berichten-naar-jezelf-te-sturen
Nieuws29 november 2022

WhatsApp krijgt binnenkort een functie om berichten naar jezelf te sturen

WhatsApp gaat de optie om berichten naar jezelf te sturen, binnenkort beschikbaar maken voor iedereen. Voor nu is deze functie alleen beschikbaar in de bèta versie van de app.

AMD kondigt de Radeon RX 7900 XT & XTX aan!amd-kondigt-de-radeon-rx-7900-xt-and-xtx-aan
Nieuws5 november 2022

AMD kondigt de Radeon RX 7900 XT & XTX aan!

AMD heeft op 3 november de volgende generatie high-end videokaarten aangekondigd. De Radeon RX 7900 XT & XTX zijn de nieuwe topmodellen en zullen vanaf 13 december te koop zijn voor ongeveer 1100 euro en 1250 euro.

USB-C wordt de universele oplaad standaard vanaf 2024!usb-c-wordt-de-universele-oplaad-standaard-vanaf-2024
Nieuws4 oktober 2022

USB-C wordt de universele oplaad standaard vanaf 2024!

Eindelijk is het dan zo ver, het Europees Parlement heeft gestemd om de EU-wetgeving aan te nemen die ervoor zorgt dat USB-C tegen het einde van 2024 de universele oplaad standaard wordt.

Free-to-play team-based multiplayer fps THE FINALS is aangekondigd voor PCfree-to-play-team-based-multiplayer-fps-the-finals-is-aangekondigd-voor-pc
Nieuws24 augustus 2022

Free-to-play team-based multiplayer fps THE FINALS is aangekondigd voor PC

Embark Studios, de developer achter ARC Raiders, heeft een nieuwe free-to-play game genaamd THE FINALS aangekondigd. De game zal uitkomen voor pc op een nog aan te kondigen datum.

Samsung stuurt updates uit voor meer dan 500 miljoen oude telefoonssamsung-stuurt-updates-uit-voor-meer-dan-500-miljoen-oude-telefoons
Nieuws22 augustus 2022

Samsung stuurt updates uit voor meer dan 500 miljoen oude telefoons

Het is natuurlijk geen verrassing dat er miljoenen Samsung Galaxy telefoon zijn welke niet meer ondersteund worden. Ondanks dat, heeft Samsung eerder deze maand besloten om updates uit te sturen naar een groot deel van deze oudere telefoons. Hieronder vallen bijvoorbeeld de Galaxy S5 neo, Galaxy Alpha, Galaxy S6 en de Galaxy A7 (2018).




TechChecker © 2024