BlogNieuwsWhatsApp krijgt binnenkort een functie om berichten naar jezelf te sturen
Nieuws29 november 2022

WhatsApp krijgt binnenkort een functie om berichten naar jezelf te sturen

Mathijs Buis

Reviewer

image
Share

WhatsApp gaat de optie om berichten naar jezelf te sturen, binnenkort beschikbaar maken voor iedereen. Voor nu is deze functie alleen beschikbaar in de bèta versie van de app.

Het idee is dat gebruikers WhatsApp kunnen gaan gebruiken als digitaal kladblok. "Zo kun je jezelf bijvoorbeeld een boodschappenlijstje sturen, een herinnering aanmaken voor een to do of je hersenspinsels opslaan", zegt het bedrijf. Het lijkt mij handig om dit te gebruiken voor het verplaatsen van bestanden van telefoon naar computer en andersom. Door deze uitbreiding is het dus niet meer nodig om een groepsgesprek aan te maken met iemand en diegene dan te kicken om een groepsgesprek met jezelf te hebben.

De functie zit voor nu alleen in de bèta versie van de app, maar komt binnenkort ook naar de normale versie van WhatsApp. Je kan een chat aanmaken door op de knop "nieuwe chat" te drukken, en daarna bovenaan de lijst jezelf te kiezen.

Laatste posts

Eigen PC bouwen?

Je eigen PC bouwen, maar geen idee wat voor componenten je moet gebruiken? Gebruik onze online configurator om de perfecte PC te vinden die bij jou past!


Stel nu samen!