Blog/Videokaarten

Videokaarten

Duik in de wereld van videokaarten: van benchmarks tot de nieuwste technologieën, besproken in onze grondige reviews.

XFX Introduceert Verwisselbare Ventilatoren voor Radeon RX 7000 GPU's: Een Nieuwe Standaard in Personalisatiexfx-introduceert-verwisselbare-ventilatoren-voor-radeon-rx-7000-gpu-s-een-nieuwe-standaard-in-personalisatie
Nieuws17 juni 2024

XFX Introduceert Verwisselbare Ventilatoren voor Radeon RX 7000 GPU's: Een Nieuwe Standaard in Personalisatie

XFX zet een nieuwe stap in de wereld van pc-hardware met de introductie van verwisselbare ventilatoren voor hun Radeon RX 7000 grafische kaarten. Deze innovatie biedt zowel esthetische als prestatievoordelen, waardoor gamers en pc-bouwers meer controle krijgen over de look en koeling van hun systemen.

Hoe kies je de juiste videokaart?hoe-kies-je-de-juiste-videokaart
Gids1 mei 2024

Hoe kies je de juiste videokaart?

Het kiezen van een nieuwe videokaart is altijd lastig. Wat heb je nodig en hoeveel wil je uitgeven zijn meestal de eerste vragen die naar boven komen, maar er is meer om rekening mee te houden bij het kiezen van een nieuwe videokaart.

AMD kondigt de Radeon RX 7900 XT & XTX aan!amd-kondigt-de-radeon-rx-7900-xt-and-xtx-aan
Nieuws5 november 2022

AMD kondigt de Radeon RX 7900 XT & XTX aan!

AMD heeft op 3 november de volgende generatie high-end videokaarten aangekondigd. De Radeon RX 7900 XT & XTX zijn de nieuwe topmodellen en zullen vanaf 13 december te koop zijn voor ongeveer 1100 euro en 1250 euro.

Verwijder je videokaart drivers met deze simpele tool!verwijder-je-videokaart-drivers-met-deze-simpele-tool
Gids22 oktober 2022

Verwijder je videokaart drivers met deze simpele tool!

Heb je last van mindere gaming performance, crashes of blackscreens? Misschien help het om je videokaart drivers opnieuw te installeren. Het verwijderen hiervan is heel simpel met gebruik van de tool DDU!

Hoe installeer je videokaart drivers?hoe-installeer-je-videokaart-drivers
Gids7 september 2022

Hoe installeer je videokaart drivers?

Het installeren van videokaart-drivers is erg belangrijk voor een juiste en optimale werking van jouw gaming pc. Het regelmatig updaten zorgt voor de nieuwste optimalisaties en bug fixes zodat de gaming experience op-en-top blijft!




TechChecker © 2024