Blog/Nieuws/NVIDIA Lanceert GeForce Experience 3.28
Nieuws 23 juni 2024

NVIDIA Lanceert GeForce Experience 3.28

author

Lars van de Vrede

Hardware Expert

header

Goed nieuws voor gamers die gebruik maken van NVIDIA! De nieuwste update van GeForce Experience, versie 3.28, betekent een grote sprong vooruit in het optimaliseren van je gamingervaring. Na een onderbreking sinds november 2023 heeft NVIDIA een langverwachte update uitgerold met maar liefst 122 nieuwe optimalisatieprofielen. Dit betekent soepelere gameplay, verbeterde graphics en betere prestaties voor een breed scala aan titels.

Wat is er nieuw in GeForce Experience 3.28?

GeForce Experience 3.28 brengt een overvloed aan verbeteringen om de potentie van je gaming setup volledig te benutten. Hier zijn de belangrijkste functies:

  1. 122 Nieuwe Optimalisatieprofielen: NVIDIA heeft zijn bibliotheek van game optimalisatieprofielen uitgebreid, waardoor een breed scala aan populaire en recent uitgebrachte games wordt ondersteund. Of je nu AAA-titels speelt of indie games, GeForce Experience zorgt ervoor dat je GPU-instellingen optimaal zijn afgestemd voor de best mogelijke prestaties.

  2. Verbeterde Prestatie Aanpassingen: Deze update finetuned niet alleen de compatibiliteit, maar optimaliseert ook de prestaties om het volledige vermogen van NVIDIA grafische kaarten te benutten. Verwacht vloeiendere framerates, verminderde haperingen en geoptimaliseerde grafische kwaliteit die is afgestemd op jouw hardware.

  3. Gebruiksvriendelijke Interface: De nieuwste versie van GeForce Experience introduceert een gestroomlijnde gebruikersinterface, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om je gaming voorkeuren aan te passen. Van éénkliksoptimalisaties tot gedetailleerde instellingen, NVIDIA geeft gamers eindelijk de volledige controle.

  4. Bug Fixes en Stabiliteitsverbeteringen: NVIDIA heeft gemelde problemen aangepakt en de algehele stabiliteit verbeterd, wat zorgt voor een betrouwbaardere ervaring.

Hoe GeForce Experience 3.28 te Krijgen

Aan de slag gaan met GeForce Experience 3.28 is eenvoudig:

  1. Downloaden en Installeren: Bezoek de NVIDIA-website of open GeForce Experience op je pc om de nieuwste update te downloaden.

  2. Update Grafische Drivers: Zorg ervoor dat je NVIDIA grafische drivers up-to-date zijn om volledig te profiteren van de voordelen van de nieuwe optimalisatieprofielen.

  3. Pas Je Instellingen Aan: Verken de bijgewerkte interface en pas je gamingervaring aan naar jouw voorkeuren.
TechChecker © 2024