Blog/Updates

Updates

Blijf up-to-date met updates: essentiële informatie over software- en systeemupdates voor optimale prestaties, besproken in onze artikelen.

WhatsApp krijgt binnenkort een functie om berichten naar jezelf te sturenwhats-app-krijgt-binnenkort-een-functie-om-berichten-naar-jezelf-te-sturen
Nieuws29 november 2022

WhatsApp krijgt binnenkort een functie om berichten naar jezelf te sturen

WhatsApp gaat de optie om berichten naar jezelf te sturen, binnenkort beschikbaar maken voor iedereen. Voor nu is deze functie alleen beschikbaar in de bèta versie van de app.

USB-C wordt de universele oplaad standaard vanaf 2024!usb-c-wordt-de-universele-oplaad-standaard-vanaf-2024
Nieuws4 oktober 2022

USB-C wordt de universele oplaad standaard vanaf 2024!

Eindelijk is het dan zo ver, het Europees Parlement heeft gestemd om de EU-wetgeving aan te nemen die ervoor zorgt dat USB-C tegen het einde van 2024 de universele oplaad standaard wordt.

Samsung stuurt updates uit voor meer dan 500 miljoen oude telefoonssamsung-stuurt-updates-uit-voor-meer-dan-500-miljoen-oude-telefoons
Nieuws22 augustus 2022

Samsung stuurt updates uit voor meer dan 500 miljoen oude telefoons

Het is natuurlijk geen verrassing dat er miljoenen Samsung Galaxy telefoon zijn welke niet meer ondersteund worden. Ondanks dat, heeft Samsung eerder deze maand besloten om updates uit te sturen naar een groot deel van deze oudere telefoons. Hieronder vallen bijvoorbeeld de Galaxy S5 neo, Galaxy Alpha, Galaxy S6 en de Galaxy A7 (2018).




TechChecker © 2024