Blog/Intel

Intel

Ontdek alles over Intel: innovaties, chips, en prestaties in onze diepgaande artikelen en updates.

Geen Terugroepactie voor Intel Raptor Lake CPU's: Wat Betekent Dit voor Jou?geen-terugroepactie-voor-intel-raptor-lake-cpu-s-wat-betekent-dit-voor-jou
Nieuws3 augustus 2024

Geen Terugroepactie voor Intel Raptor Lake CPU's: Wat Betekent Dit voor Jou?

Intel heeft bevestigd dat er geen terugroepactie komt voor hun Raptor Lake CPU's, ondanks meldingen van problemen met microcode. Maar wat betekent dit voor jou als gebruiker? Laten we de details doornemen.

Intel lost stabiliteitsproblemen 13e en 14e generatie CPU's op met microcode patchintel-lost-stabiliteitsproblemen-13e-en-14e-generatie-cpu-s-op-met-microcode-patch
Nieuws24 juli 2024

Intel lost stabiliteitsproblemen 13e en 14e generatie CPU's op met microcode patch

Intel heeft recentelijk een oplossing aangekondigd voor de stabiliteitsproblemen waar de 13e en 14e generatie CPU's al een aantal maanden last van hebben. Deze problemen, die geleid hebben tot systeemcrashes, zijn het gevolg van verhoogde bedrijfsspanning door een fout in het microcode-algoritme van de processors.

Wat is Intel Quick Sync en Waarom Moet je Het Gebruiken?wat-is-intel-quick-sync-en-waarom-moet-je-het-gebruiken
Redactie2 juli 2024

Wat is Intel Quick Sync en Waarom Moet je Het Gebruiken?

Snelheid en efficiëntie is tegenwoordig alles. Of je nu video's bewerkt, games streamt, of gewoon graag bezig bent met technologie, Intel Quick Sync kan je leven een stuk makkelijker maken. In deze blog leggen we uit wat Intel Quick Sync is, hoe het werkt, en waarom je het zeker wilt gebruiken.




TechChecker © 2024