Blog/Nieuws/Samsung stuurt updates uit voor meer dan 500 miljoen oude telefoons
Nieuws 22 augustus 2022

Samsung stuurt updates uit voor meer dan 500 miljoen oude telefoons

author

Lars van de Vrede

Hardware Expert

header

Het is natuurlijk geen verrassing dat er miljoenen Samsung Galaxy telefoon zijn welke niet meer ondersteund worden. Ondanks dat, heeft Samsung eerder deze maand besloten om updates uit te sturen naar een groot deel van deze oudere telefoons. Hieronder vallen bijvoorbeeld de Galaxy S5 neo, Galaxy Alpha, Galaxy S6 en de Galaxy A7 (2018).

Dit laat zien hoe toegewijd Samsung is als het gaat over het updaten en ondersteunen van oude, niet meer geproduceerde telefoons.

De update bevat een fix voor GPS-connectiviteit en stabiliteitsproblemen welke gebruikers ervaarden.

Samsung heeft nog niet aangegeven waarom de update ook naar de oudere telefoons komt. Maar de geruchten gaan dat dit is gedaan omdat er een aantal gebreken waren welke een fix nodig hadden.

Ondanks dat is het natuurlijk goed om te zien dat Samsung werkt aan het vinden en uitgeven van oplossingen voor zowel nieuwe als oude telefoons. Het valt niet te ontkennen dat het bedrijf uitstekend werk heeft geleverd door ervoor te zorgen dat zelfs de oudere telefoons nog worden ondersteund.

Wat betreft de huidige, nieuwere telefoons, is Samsung consistent geweest wat betreft de updates. Er is al lange tijd geen alarmerend nieuws geweest over software of hardware fouten.
TechChecker © 2024