Blog/Redactie/5 coole tech producten onder de €50 euro!
Redactie 21 december 2022

5 coole tech producten onder de €50 euro!

author

Ranjot Ghotra

Redacteur

header

Het is toch wel altijd leuk om een cadeautje voor jezelf of iemand anders te kopen, maar wat moet je nou halen? Wij zijn er om jou verder te helpen! Hierbij, 5 leuke tech producten!

1: Samsung Galaxy SmartTag

Niks is vervelender dan je sleutels kwijtraken. Wist je dat je nu niet lang meer moet zoeken naar je sleutel? Dankzij de Samsung Galaxy SmartTag bespaar je een hoop zoekwerk. Je hangt het vast aan je sleutelhanger, even de SmartTag met de SmartThings app verbinden en je bent ready to go! Er is wel een hele kleine maar... net zoals de Apple AirTag alleen compatibel is met Apple apparaten is de SmartTag ook alleen compatibel met Samsung apparaten.

Samsung_Galaxy_SmartTag.webp(Samsung Galaxy SmartTag)

Waar te koop:

2: Google Nest Mini

Het is bijna 2023 en je hebt geen slimme speaker? Daar moeten we verandering inbrengen! De Google Nest Mini is een hele handige assistent. Je kan het van alles vragen van wat het weer is tot het afspelen van muziek. Je kunt het nog niet zo gek bedenken en de Google Nest Mini kan het. Je kan ook je lampen bedienen en zélfs je pc aanzetten, maar daar heb je wel het een en ander voor nodig.
Tip! Vraag aan Google om te rappen.

Google_Nest_Mini.webp(Google Nest Mini Grijs)

Waar te koop:

3: Logitech G305 Lightspeed

Er kan natuurlijk geen muis ontbreken in dit lijstje! Dus hierbij de Logitech G305 Lightspeed. De muis is volledig programmeerbaar en is ook nog eens draadloos. De muis kan 250 uur mee op een één AA-batterij. Zoals de naam het zegt, is de muis lichtgewicht, de muis weegt slechts 99 gram. Ook heeft de muis een report rate van 1 ms. Dus dit is de perfecte muis voor een gamer die op zoek is naar een budget wireless gaming muis. De muis is ook beschikbaar in allerlei leuke kleurtjes!

Logitech_G305_Wireless.webp

(G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse)

Waar te koop:

4: FIFINE K669 USB Microfoon

Een microfoon is natuurlijk ook heel belangrijk voor een techgeek. De FIFINE K669 USB microfoon is de perfecte microfoon voor deze prijs, je kan hem zeker op je lijstje zetten! De microfoon kan je aansluiten aan een PC, Mac, PS4, PS5. Je kan het volume aanpassen met de handige draaiknop aan de voorkant van de microfoon. Hij is plug-and-play met de meegeleverde USB-kabel. Wat ook heel fijn is, is dat je een statief meekrijgt. Dat zie je niet vaak terug in die prijsklasse. Ook voelt het frame heel stevig aan aangezien het een metalen frame is.

Fifine_K669.webp(Fifine K669 USB Microphone)

Waar te koop:

5: Yeelight

RGB kan natuurlijk ook niet ontbreken in dit lijstje! De Yeelight is de perfecte RGB lamp. Je kan hem bedienen via de app én met de Google Nest Mini/Alexa. Als je streamt, dan kan je de lampjes ook van kleuren laten veranderen bij verschillende events, dus ook perfect voor een streamer. Je kan kiezen uit maar liefst 16 miljoen kleurtjes. Wat ook heel leuk is, is dat je het kan synchroniseren met je muziek.


Yeelight_Bulb.webp(Yeelight Smart Bulb Multicolor)

Te koop:
TechChecker © 2024